soulkonsert

Som vanligt är det långt mellan gångerna som jag skriver i denna tråkblogg. Jag har varit med om mycket de senaste dagarna i mitt liv, helgen var helt perfekt och jag blev pigg och utvilad tills måndagen kom. Vi i klassen har repat varje dag från tio till fem in för våran soulkonsert, det är något som verkligen tär på krafterna men fan så bra de kommer bli ;>

Idag har jag även blivit klippt av linn då jag ställde upp som "hårmodell" och det är inget jag tackar nej till efter som mitt hår behövde lite styling! Kom hem starx efter halv nio trött och sliten, så joakim fixade lite mat till mig. Underbart gott!

Jag ska även passa på att göra reklam för våran absolut sista soulkonsert som är den 5:e maj i sicklaudde på diselverkstan. Inträde 60 kronor för studerande och 100 kronor för vuxna. Det är absolut prisvärt att komma för det kommer bli grymt! 



här kommer några blider från våran mösspåtagning





mösspåtagning på gång

Hallojsan! Igår tog jag mitt mod till att kolla upp hur mina slutbetyg såg ut och det var till min förvåning som jag såg att det var mycket mycket bättre än min förväntan ;> På fredag har vi mösspåtagning och det ska bli kanoners, det är ju knappt att jag fattar att det bara är cirkus sex veckor kvar tills vi tar studenten. Den 5 juni då smäller det vill jag lova, då kommer ni få se mig full och tokigt glad! Vilket slit det har varit alla dessa år, men nu är det bara att ta sig i kragen och ge gärnet inför de sista ynkla veckorna  ;)





Den 27:e kommer dessa fina pinglor hem och då har de varit borta i hela två månader! Jag saknar dem något otroligt men tack och lov är de inte långt kvar nu, och jag vet två gossar som kommer att bli helt överlyckliga :)

bluemoon

En härlig lördag men dock så kallt de är ute idag. Idag har jag varit med mina syskon heladagen vi tog en sväng på staden. david, noah, neia och jag ska alldeles strax beställa pizza, lite senare kommer hun och då ska vi ellesammans ha en myskväll. Vi får se vad den sena kvällen har att erbjuda kanske att det blir utgång, man vet aldrig ;)

Här kommer två bilder från våran student skiva som vi hade på bluemoonbar, det blev som jag trodde, en favorit i repris det vill säga amy winehouse men dock inte lika bra denna gång för jag skippade alla dessa tatueringar, men det fick duga för kvällen ;) Det var en rikigt lyckad skiva en härlig middag med en bra klass, senare kom några av mina kära vänner och gjorde kvällen ännu mer lyckad, tack för de my, lina, emma, jennifer, bea och älskling! :)



de va inte igår inte

Halihalå de var inte igår! Mitt lov tog slut i tisdags och de är hur mycket som helst i skolan just nu. En liten sammanfattning från helgen kanske. I fredags spendaeade jag och lina dagen tillsammans och vi gick till på G för att ta en öl som blev till betydligt fler och mer härliga människor kom och vi käkade även middag där, jag och joakim kom inte hem för en halv elva. På lördagen var det jobb som gällde sen mot kvällen blev det påskmiddag med släkten. På söndag återigen jobb och sen på dagen lyckades jag få gå en timme tidigare för att åka ålandsbåten med joakims släkt för påskmys.

Imorgon har vi våran studentskiva som kommer bli kanoners, jag är taggad ;)Nu är det dags för mig och joakim att mysa med popcorn och läsk ;) Vi sess!

utan att jag vet vart jag ska

Är hemma efter en underbar helg som gått på tok för fort. I går var jag hos pappa vi tog en tur med båten och fiskade, pappa hade gjort supergoda mackor och fika som vi gottade i oss på de spegelblanka vattnet i den varma solen ;) Sen mot kvällen var det dags att umgås med alla grannar och en tre rätters middag var på gång. Idag har jag jobbat hela dagen vilket känns väldigt bra fast jag varit lite snurrig i bollen så att säga.

Jag har försökt ladda upp bilder från bröllopet men verkar som att bilderna är på tok förstora. Får fixa de en annan dag för nu måste jag återgå till de jag gjorde tidigare det vill säga öva på några låtar till våran soulkonsert. Heypa.



med fart

Hur fort går inte veckan egentligen! Man hinner inte mer än att blunda så är det snart fredag igen. Igår var det min fixardag, jag sydde upp ett par byxor som jag aldrig använt på grund av att de varit på tok för utsvängda så jag med hjälp av lise-lotte gjorde dom till stuprör tack och lov ;) Mot kvällen kom min käraste och hämtade mig och vi for till flygis för att köpa gottigheter det vill säga färska räkor, aoli, bröd, en god ost och på de blev det en riktig myskväll.

Jag har en massa tankar som flyger runt i mitt huvud som jag helst vill ha bort. Jag drömmer så mycket om nätterna att jag inte får tillräckligt med sömn och är därför ständigt trött om dagarna.



Den 16 april har vi våran student skiva på blue moon bar. Vi har temat super star och som vanligt har jag problem med att komma på var 17 jag ska va. Kanske en favorit i repris i brist på att komma på något nytt. Det vill säga amy winehouse.


RSS 2.0