det är fredag i dag

Dagarna har varit bra. jag gick inte i skolan igår och behöver inte göra det idag heller. Skit skönt. Det är bara för att jag äntligen är klar med allt plugg så jag slipper skolan för ett tag. I för går var jag och hälsade på hos my, emma och linn sedan kom lina förbi, det var riktigt skönt att äntligen träffa flickorna, för det var på tok förlänge sen.
På kvällen gick familjen på middag hos våran kära granne ann, de bjöds på afrikanskmat och gott tilltugg. Sen bar det iväg för att repa med lalla, jimmy och andreas, för idag är det nämligen marknadsafton och en massa band som ska lira i parken och vi är ett av dom slutligen kommer adam tensta. KOM OCH TITTA vet jag:)

   


Igår var det också en massa repande för idag, sen cykla jag hem till matilda där jag blev bjuden på lunch, efter ett tags solande kom en vän till matilda, vi beslöt oss för att gå oh köpa glass som hennes vän så snällt bjöd på:)
vi gick även på "skogs vandring" upp för ett berg, jag tror jocke sa att det hette "rövar berget" otroligt fin utsikt.

Senare på kvällen kom pappa och hämtade mig, jocke och david så åkte vi till havspiren och käkade mat, det var riktigt gott bara det att vi fick vänta på tok förläge på maten i över en och en halv timme :S
Sen bar det av för att träffa hela "familjen" det vill säga tildis, willis, lalla, jocke och lilla jag ;)

Idag ska jag lalla och tildan sola gärnet hos jocke så vi kan bada lite i poolen, så det är bäst jag sticker nu så jag inte missar dom för dom är på väg.

tjolahopp / ellebasi

ångest måndag

Måndagar är bara ångest. Jag sov hos joakim inatt, försov mig så klart, jag sover som en gud i hans säng jag kan inte bara gå upp när jag vaknar och måste. Men när jag väl kom till skolan höll jag mitt svenska nationella tal, är riktigt nöjd med min insatts, måste skryta med att jag fick ett mvg ;) på sista lektionen vi hade idag fick vi kolla på en film som våra musiklärare spelat in när vi sjunger inför klassen som en sista eximination. Vi skulle sattsa på våra uttryck och förmedla låten. Det är riktigt jobbigt att kolla på mig själv måste jag säga, men jag fick bra feedback av lärarna så det kändes bra :) Nu måste jag ta mig i kragen och börja plugga, för nu är det verkligen inte långt kvar av skolan. Senare ikväll ska jag ha en liten spà kväll och bara ta hand om mig själv.


Hejhej / isabelle

14-0

Dagarna har varit fartfyllda och jag har inte haft tid att uppdatera. Igår var det förfest hos kalle sen vidare till mobergs med hela ligan, där bjöds det på skönsång, fint artisteri av matilda och lalla, det bjöds även på dricka det är så härligt att folk är så givmilda så dagarna kring löning. jocke bjöd på dricka för att få sina kompisar att stanna det uppskattades av allihopa. Till sist begav vi oss så klart till statoil så att matilda kunde få köpa sin mosbricka och sina flottiga chips.

Idag vaknade jag och joakim tidigt för att gå ner till parken för att kolla på tennis med ida och hage men först köpte vi med oss skagenbaguetter som frukost. Sen blev det en liten runda på stan. Efter det hämtade vi upp lalla och tildis för att åka ut till härliga rådmansö där det alltid är soligt, för att kolla på matchen mellan david och wille "vinna eller försvinna" man kan nog säga att david försvann ganska hårt av lite olika anledningar men dom blev ändå vännr efter matchen




 

image101

 


Ikväl blir det schlager hemma hos tildis och willis, med ett gäng människor.

Hejsvejs / ellebasi tildis och lalla


Palla

Denna dag kan ju ha varit den onödigaste på länge.. Jag försov mig i morse som vanligt, sen när jag väl tagit mig till busstationen så missar jag precis bussen, så det var bara att sätta sig och vänta på nästa. När jag väl kliver på bussen, så är det så varmt att man knappt kan andas, men jag var tvungen att ta just den bussen. När vi väl kommit halv vägs så börjar det lukta bränt, och bussen stannar, det var tydligen värme fel på bussen. Så där blir vi stående i 40 minuter.... kul, jag var ju redan försenad. när jag väl kom till skolan visade sig att vi inte skulle ha nationellt prov som jag hade förberätt mig på som en galning + att vi inte skulle ha några andra lektioner heller KUL så det var bara för mig att åka hem igen... fyra timmar förgäves..

Men nu måste jag plugga lite, sen ska jag ringa bea ihopp om att fixa en klipp tid, det har redan blivi för lågt;)
Sen ska jag till min älskling förhoppningsvis.


image100

Hejsvejs/ ellebasi


20 maj

Huuur bra är jag egentligen på att uppdatera min lilla blogg! hmm.. Jag sitter just nu i skolan i väntan på att ha svenska lektion.
Idag kommer det bara bli plugg som gäller tyvärr, det är inte långt kvar nu i skolan vi slutar redan den 5 juni, helt underbart ;) bara det att jag har en massa rester som jag måste fixa + att det är nationella muntligt i svenska i morgon :S Men nu börjar min lektion så bye bye!

/ isa

Underbara

Kom hem från skolan för ett litet tag sen,  jag är så otroligt trött på både skolan och pendlingen så de är sjukt.
Ikväll ska jag träffa några underbara människor det vill säga matilda, wille, david och lalla och så klart min älskling. Vi ska nämligen ha mys middag hemmas hos tildis och willis ;P ska bli en riktigt sköön kväll. Men nu ska jag fixa mig lite sen ska jag till jocke sen blir det till att handla käk till ikväll.

Hejsvejs / isabelle 


Det som alltid var vi

Jag kan inte hjäla att det är så här jag känner, men de är nu vi håller på att glida i sär. Jag är ledsen för det, men jag vet inte vad jag mer kan göra. Min insida mår inte alltid så bra som den kanske ser ut på utsidan. Jag vet att jag alltid kommer att ha er vid min sida och att ni alltid kommer att finnas där för mig, men det känns inte längre som förr och det gör mig så mycket svagare och otroligt ledsen. Det var det här som aldrig fick hända, jag hade lovat det för både mig själv och för er, men nu är det nära att gå förlorat.
Jag kan er både utan och innan till och jag vet att ni kan det samma om mig.
Ni vet att ni betyder allt för mig, så är det bara och kommer alltid att vara, inget eller inga kommer kunna att ersätta er på något vis för det är helt omöjligt.


Ni vet vilka ni är och jag kommer alltid att älskar er <3


God natt / ellebasi

Tisdag

Jag är kanske inte gjord för att vara bloggare, jag har som inte tid till att skriva tyvärr.
Helgen har varit helt perfekt, i fredags var vi ett gäng i parken, vi grilla och åt gott. Tyvärr så var det alldeles för mycket bråk och slagsmål runt om kring oss, så jag matilda och kajsa begav oss vidare. Vi mötte upp lalla, amanda och hennes pojkvän, och beslöt oss för att ta en sväng till trädgårn.

image71
image72 image73

I lördags var jag barnvakt åt två små underbara gossar, fabian 3 år och trasste 4 år, vi gick en sväng till parken och lekte sen köpte vi en varsin glass. När jag kom hem var det bara att svira om, för vi skulle till jonas (nypon) som hade avskedsfest, för han har just åkt utomlands för att jobba och kommer inte komma hem på ett halv år. Jag kommer att sakna grabben må jag säga. Men festen var hel härlig, med fem kamp och grejer. Runt halv ett bar det av till mobergs för att dansa till arvingarna, helt sjukt kul hade jag/ vi har aldrig haft så roligt på mobergs, jag dansade till och med med min pappa det ni;)








I söndgas var det till att repa med lalla för vi ska sjunga på jimmys (jaewon) refränger till hans rapp. Sen bar det av till parken för ettt sista avskedshejdå till jonas. Jag jocke och david åkte ut rill väddö för att käka middag hoss pappi, fytusan vad han är bra på det där att laga mat :) Sen när vi åkte hem blev det att åka till golfbannan för att slå lite bollar med jocke, matilda, wille, david och lalla. Shit vad svårt det var.. Men kul hade vi;)

image92



Onsdag

Oj vad det var länge sen jag skrev här, jag har haft fullt upp! Det har hänt mycket under dessa dagar.
I fredags var jag, jocke, david och pappa och kollade på revy, det var riktigt trevligt. När vi kom hem till norrtan gick jag, jocke och david till kalle, där det var en massa folk, sen begav vi oss till trädgårn sedan vidare till mobregs. Vi gick hem runt halv tre, bara det att jocke och wille promnt skulle ta en genväg genom skogen till statoil, med tre brudar med högklackat och inte så varama kläder på sig om man säger som så. Då är frågan hur gick det? jo efter en timmes vilse vandring i skogen kom vi fram till det så kallade staketet, bara att det va typ fem meter högt, haha asså! så det var bara att gå längs med staketet till baka och gå den vanliga vägen som alla andra.. Istället för femton minuters promenad tog det en och en halv timme att ta sig från mobergs till statoil, bra jobbat av oss jocke, wille, david, matilda och lala!





Igår hade min klass en liten konsert att bjuda på, det gick helt okej för mig måste jag säga. Jocke, jennifer, mickan, emelie, dogge, och sanna kom in för att titta, tack för det mina vänner :)

image70

Orkar inte skriva mer om vad som hänt  under dessa dagar, men det känns som att det kommer bli en underbar sommar i alla fall.

Hejsvejs everybody / ellebasi




1 maj

valborg firades till en början hemma hos matilda l med hennes syster ellinor och lala, efter en dunder good middag tog vi taxi till kalle där alla grabbar var, för att sen gå vidare till trädgårn där det var helt proppat med folk.
Tack för en dunder kväll :)
Jag måste bara tala om att när klockan var runt halv två var vi ungefär tjugo pers på lilla torget som lekte burken, mycket lustigt, haha.. Idén kom nog från i onsdags när vi var ett gäng på tretton stycken som lekte burken hemma hos jennifer och mickan, när gömstälerna tog slut förflyttade vi oss vidare. Tillslut tog vi till och med våra bilar till borgmästarholmen. Alla blev som barn på nytt.

Jag är en jäkel på att sno bilder från andra, så här kommer några från ingela, när vi va på borgmästarholmen.



Nej nu ska jag bege mig hem till jennifer, där vankas det grillning!
Hade bra / ellebasi

RSS 2.0