snökaos helt och hållet

Helt kaos, jag som hade så mycket att fixa iskolan i dag, vi skulle repa hela dagen vilket var mycket viktigt. Men vad ska jag göra när bussarna är inställda? Jag kom knappt ut från mitt lilla hus för att det var så mycket snö. Men nu finns det tid till att städa rummet istället "synd" ;)

Hela förra veckan var det bara plugg plugg plugg och plugg som gällde, jag hade feta provet som jag tror gick rätt så bra;) I helgen blev det utgång, på lördagen var det en helmysdag med david. VI gick och tog en fika där vi mötte lina och jenkan. Mot kvällen blev det dags att ta premiären för att åka pulka och ha snöbollskrig, vi begav oss mot befolkningen som bestod av lalla, david, lina, jenkan, mickan, andré, emma lilj, badboy dogge och måns :)

Igår var det jobb hela långa dagen, och en god middag med pappa.



Om två helger åker eventuellt jag, joakim och pappa till norge för att hälsa på min kära syster som nu har bott där i snart sex år. Snacka om att jag saknar henne. Så det ska bli super kul. Tur bara att det finns telefoner och internet nu för tiden;)



ninna snart kommer vi ;)

I´m starving

Jag är vrålhungrig det är ett ända stort eko (eko eko eko) i min lilla mage. Jag får skylla mig själv för att jag inte ätit sen lunchen i skolan som var vid tolv tiden i dag och nu är klockan alldeles för mycket. Så klart fanns det ingen färdiglagad mat när jag kom hem från skolan och jag hade verkligen ingen ork till att laga ;O
Jag sitter nu och väntar på att joakim ska komma hem från träningen så vi kan dra en donk eller kanske vickningen om jag har tur ;)

Imorgon ska jag och joakim till kära mormor och morfar och äta middag, passar även på att hämta min jacka som jag lämmnat på kemtvätt hos dom och tar med mig nyckel till mosters lägenhet som vi ska sova i :)



Hejypa/ ellebasi

10 november

Usch vad jag inte tycker om måndagar.. Inte nog med att det är as tråkigt och vidrigt väder idag,utan nu vet man att man har en hel lång vecka framför sig igen. Visst det går sjukt fort med det känner man inte i själva stunden. Okej nu ska jag inte deppa sönder, för ikväll ska vi käka middag ute och fira pappa för fars dag och det är något jag ser fram emot.

I Veckan ska jag och joakim även känna på hur det är att bo i sthlm i några dagar om det blir som planerat ;) Vi ska nämligen tahand om min mosters mysiga lägenhet medans hon är bortrest.



Nu kommer bilderna från kryssningen, bättre sent än aldrig ;)












Finns massor av bilder men här tar det slut ;)

8 november

Nu är jag hos pappi, vi har just käkat en utsökt middag som han lagat till mig och david :)
Igår var jag och joakim och käka en mysig middag på G, sen bar de av mot en liten spelning med jimmy. lalla kunde inte vara med så jag fick köra på själv men det gick riktigt bra ändå ;)  Slutligen åkte jag och bejb till flygis för att införskaffa oss godis som vi skulle ha till våran myskväll.

Idag har jag jobbat hela dagen ,ett tio timmars pass, jag började klockan 7:30 och de går så klart inga bussar som matchar med den tiden. Som tur var kunde joakim skjutsa mig till jobbet. Tack älsko!



Nu är det dags för en myskväll med pappi, vi laddar upp för godis och fika ;)
Imorgon är det jobb som gäller igen. Pengarna rullar in som dom ska nu de går bra nu ;) skämt och sido!



promenix

Jag kom just hem från en lång promenad med bea. Otroligt skönt och otroligt nödvändigt för vi hade hur mycket som helst att prata om, både nyheter och gamla minnen. Det var alldeles för länge sen vi sågs och de kommer det garanterat bli ändring på :)





Nu ska jag öva på en låt inför imorgon, sen ska jag hoppa in i duschen.
Förhoppningsvis kommer joakim hit och sover med mig om ett tag :)

picture










Jag skulle kunna hålla på i evigheter att lägga upp bilder. Många av dom vågar jag inte lägga upp här, då vet jag några som skulle lacka väldigt  väldigt mycket ;P


23:00

Här var det slappt. Jag ska uppdatera bilder från både kryssningen och dalarna, bara de att jag just nu är hos joakim och har varken kameruan eller sladdis här. Nu sitter jag och joakim och käkar varma mackor med champinjonstuvning på som hans pappa så snällt gjort åt oss ;P

Att vara i Dalarna under helgen var inte ett dugg fel, vi hade det hur bara som helst, vi möttes av tre decimeter snö och sex minus kyla. Haha vi levde som på 1600- talet kändes det som för det var fel på vattenrören vilket reulterade i att vi fick hämta hinkar med vatten från brunnen, vi använde den vedeldande bastun för att "duscha" . Inget tv tittande och inga mobiler heller. Vi fick nöja oss med en massa spel bla kortspel och rappakalja som kan vara det roligaste nånsin ;) Vi hade köppt med oss mängder med mat, så det gick verkligen ingen nöd på oss inte :) Vi besökte även kärate Leksand, strosade omkring och fikade på ett litet café. Som sagt bilder kommer.

 
foto: linaballerina

Nu ska jag och bejb kolla på filmen Max payne.




RSS 2.0