skridskoåkning i vasaparken

Okej. Julafton har redan passerat och jag har fått en massa fina julklappar. Jag har hunnit med både de ena och de andra. Att tänka på skolan gör mig galen, så lovet får gärna vara i evighet och de är jag nog inte ensam om att tycka :) igår var det förfest för taggning inför mobet jag och grabbarna, haha ibland känner jag mig som en riktig kille ;) Jag blev bjuden på allt för många shotar av min kära älsko när vi väl kom upp. Men kul hade jag eller snarare vi.

Idag har jag och min family spenderat våran tid i sthlm i vasapareken och åkt skridskor hela långadagen. Där mötte vi upp hela tjocka släkten. Haha jag kan ju inte påstå att jag är någon isprinssesa direkt, men roligt var det i alla fall. Vädret har varit underbart men otroligt kallt kylan tränger sig ända in i benmärgen. Efter en lång dag åkte vi vidare hem till min kära morbror kenth och nadin. Vi beställde hem pizzor i mängder vi var nämligen sexton stycken som skulle få i oss lite mat, otroligt gott, mysigt  och en perfekt dag :)

imorgon är det jobbet som gäller och sen middag hos pappa med ninna, stian, david, lalla och troligtvis joakim :) Men nu måste jag hoppa i säng så jag orkar upp i morgon bitti.



Någon som jag verkligen saknar lite ganska mycket extra, detta är ifrån sommaren 2007. 



02:28

Gårdagen eller snarare kvällen var riktigt lyckad tills jag gick in i dimman totalt, haha som jag sagt hela dagen jag mår som jag förtjänar. Jag sov hos bella och vi sov ända till två för ingen orkade gå upp eller huvudet värkte för mycket. Tillslut gjorde bellas världssnälla mamma frukost till oss :)

Hela min kväll har spenderats med mamma, david, lalla och lise-lotte. Vi har ätit god mat spelat wii och skrattat åt varandra, haha man är inte snygg när man boxar i luften när man spelar wii ;) Det blev verkligen alkoholfritt för mig ikväll, det är en sak som är säker det känns som att jag druckit flera ton vatten.

Jag pratade precis med min man, han var väldigt rund om fötterna och glad som en solstråle :) väldigt sentimental och kärleksfull måste jag säga och många fina kärleksosrd slank ut, sånt som örat gärna vill höra, haha nu längtar jag till han kommer hem och skedar lite med mig. Nu är det verkligen dags för mig att hoppa i säng :)



19 december

Just nu känns allt bara kaos, mitt liv är på högvarv och jag vet varken ut eller in. Jag har inte köpt en endaste julklapp till råga på allt, vilket jag måste göra dagen innan jul för då får jag min lön.

Idag har  vi haft julavslutning i skolan, efter drog jag och några tjejer från klassen och käkade lunch och bara snacka.
Ikväll ska jag eventuellt in till sthlm för att festa med en del av klassen, drickat är fixat så nu är det bara att piffa till sig och försköka bli på bättre humör  för det är inte att leka med just nu ;)



sankta lucia

Min helg kar varit super skön och händelseriik! En billig helg om inte annat, för det har inte blivit någon utgång överhuvud taget. I frdags repade jag, sen kom jag hem och bara umgicks med min kära family vilket jag gjorde även på lördagskvällen då även moster och mammas bästa vänn befann sig här hemma, efter att jag uppträtt på en liten marknad och hunnit med att spela in lite sång på en av ryds låtar :) Vi åt hemmagjord plankstek drack vin och bara prata en massa, sen spelade vi wii och jag kan erkänna att jag verkligen inte vann;P haha. Efter en lång kväll och klockan slog halv ett kom joakim, ryd och heppan och hämta mig för då var det dags för filmning, haha grabbarna är ju knäppa men de vet dom redan ;)

Idag har jag fikat med mina kära vänner lina och emma s på krabbich, det var dags för ett farväl till lidde lina som ska åka till thailand i hela fem dumma veckor, hur sjutton ska jag klara mig lina!? men de är du värd så det är okej ;) men jag kommer sakna dig nå otroligt!




HEJ DÅ LIDDE BEJB!


borta bra men hemma bäst

Mitt liv är just nu uppe i högvarv. I helgen var som sagt jag, joakim joch pappa i norge för att hälsa på systra mi. En helt underbart bra toppen helg, den kunde inte ha blivit så mycket bättre. Vi åt gott, spela gitarr, sjöng, drack gott , shoppade på ackerbrygge och gick till och med ut på lördagen. Jag hade turen om att komma in trots att det var 23 års gräns, för att ninnas kille är vakt ;) Det var ialla fall skönt att få komma bort från allt ett tag.
Dess värre är min kamera sönder så jag har inga bilder från resan.

Idag är det måndag och jag och min halva klass har haft konsert på roslagsskolan, tro det eller inte ;)
Hur kul som helst och det uppskattades verkligen från eleverna och vi fick riktigt bra respons!
 Imorgon har vi två konserter till men det blir i sthlm.

Jag har hur mycket som helst i skolan just nu inte nog med alla konserter som sätter press och stress, utan även en massa plugg och nya projekt som nybörjas. Jag ligger redan efter och det är inte bra,
 jag pallar inte gå till skolan och det är ännu värre. Nu måste jag snart få en spark i arselet.










jul på ingång

När jag kom hem från en lång rep-dag i skolan möttes jag av mammas nybakade lussebullar, kan det bli bättre ;) Doftade gott i hela huset och julstjärnan, ljusstakarna och lycktorna var nu upplockade. Riktigt mysigt nu när julen smyger sig på. Kollade även på första avsnittet av julkalendern, inget jag var imponerad av måste jag säga. Ingen mysfaktor överhuvudtaget, lite besviken faktiskt.



GRATTIS till min kära matilda som fyller 20 hela år idag!





 Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig på min cykel till min älskade för att mysa lite :)

Hejhopp/ ellebasi

RSS 2.0