finns ingen som dig



Finns ingen som är så bra som dig älskade David!

stor fiskarn

kom precis hem från en liten fisketur med J och hans vänner :> Helgen har varit helt underbar och jag har endast gjort det som fallit mig in, lite förkrök hemma hos mig sedan vidare till trädgårn för att sen ta oss vidare till mobet som jag lovade mig själv att banga men vem blev övertalad om inte jag ;P Är absolut inget jag ångrar för jag hade huuur kuuul som heeelst, svängde mina lurviga så jag har värk " haha"! Sen hur jag vaknde dagen efter var inget jag vill vara med om igen, mitt hjärta slog i 1000 och jag fick panik. Men såhär efteråt är det okej med tanke på omständigheterna. Om jag ser den jäveln ska jag ge mördarblickar av des like och sånna som han borde inte få finnas i alla fall inte här.

Nu är det dags att krypa ner i sängen, är ledig hela veckan så mig går det absolut ingen nöd på, men känner mig sliten efter helgens bravader :>


kalas på g

Det var inte igår må jag säga, det kommer nog inte bli så mycket skrivande denna sommar. Jag har annat för mig speciellt när det är soliga dagar. En veckas semester har gått och jag kunde inte få det bättre. Har hunnit med sjukt mycket, bland annat spelat bilbingo (för första gången, förmodligen den sista också, haha), fiskat, stekt på stranden och klipporna, hängt i parken, grillat, sjungit till gitarr, haft poolhäng, åkt båt och bara haft det bra helt enkelt.

Imorgon fyller min älskling 21 hela år och med det ska vi fira honom idag med ett stort kalas hemma hos honom med grillning och diverse, sen blir det utgång mot sena kvällen :)


Bilder som vanligt är snodda, denna gång från michan. Det var brännboll i parken flickor mot pojkar, Vilka tror ni vann?!




RSS 2.0