bolibompa

Nu sitter jag och myser med noah och neia i soffan, kollar på bolibompa och äter på en varsin klubba som vi fick från pizzerian :) Jag har hunnit med mycket idag och jag mår mycket bättre idag tack och lov. Det började med lite pluggande på morgonkvisten, sedan lunchdax med pappa och sessan, en runda på lilla staden, en fika och sen hemmåt. Jag har även hunnit med att ta ett jobbigt farväl av lalla, matilda och ingela som ska lämna oss i hela två månader för att resa runt i stora världen. Jag saknar dem redan. Vi får se vad det blir av denna kväll vi har ju som sagt lov!

Btw är jag trött på allt prat och tjat om kronprinssesans och daniels förlovning. Det räcker med att höra om de engång men när de är på varenda kanal, på varenda löpsedel och snackas på radion hela tiden blir jag trött på det, speciellt när det bara sägs samma sak hela tiden.





inte okej

Okej, det finns inte så mycket mer att säga. Jag har än en gång blivit sjuk och måste käka medicin. Igår hade jag lovat mig själv att plugga, men jag hade för ont och var tvungen att akut ta mig till sjukhuset. Där spenderades de mesta av min tid den dagen med en massa blodprov och de ena och andra. Efter som att det inte blev plugg igår skulle de ha blivit av idag men så klart funade inte internet och jag som till och med ställt klockan på 9.00 för att vara extra duktig.

Så denna dag har jag försökt att städa mitt rum, tagit en snabbfika med matilda, bea och ida, käka semlor hos astrid och kollat på halv åtta hos mig med andrea. På grund av att jag inte mår bra alls och har jävligt ont så missade jag planering av hemligheter i sthlm och hemmafest. Det är surt vill jag lova. Nu ska jag bädda ner mig i min säng med en varm vetekudde! God natt.

lördag

Nu kom jennifer precis, vi ska hitta på något trevligt. Får se om dom andra brudarna tar sig hit ;) Igår kväll var det hemma fest hos emelie som gällde, det var riktigt kul att träffa alla flickorna och det var mycket som fick lättas på hjärtat men också mycket som tog emot. Imogon är det jobb som gäller så jag åker nog ut till pappa ikväll :)





föräldrarfritt

Nu ska jag ha föräldrarfritt hela långa helgen för min family har åkt iväg till fjälen för att åka skoter, så klart kunde jag inte föjla med för att jag ska jobba på söndag. Att det ska alltid krocka för mig. Men jag får ju en skön helg här hemma i alla fall ;) Jag har just käkat en alltför sen middag som bestod av en omelett med fetaost, körsbärstomater och ost. Det fick bli något enkelt att laga i och med att jag kom så pass sent hem.

Snart kommer joakim hem från sin träning och då ska vi fika lite, vi får se om vi får för oss att bada ute i varma poolen ;)




marmelade

Jag sitter vid datorn och flummar, bör egentligen plugga. Joakim städar och är duktig och är mest irriterad på mig för att jag inte hjälpt till så mycket, jag anser att jag redan gjort min del och att de mesta är hans förtjänst att det behövs städa, haha ;) Idag skulle vi ha åkt ut till joakims farmor för att ätit middag, men de verkar som att det blir lunch i helgen istället :)

Igår hade 2:orna sin konsert, haha ganska kul att kolla på. Det ska bli sjukt kul att dra igång med våran allra sista konsert och den ska bli sjukt bra har vi bestämmt oss för. Men igår fick vi beskedet av våra lärare att vi inte fick ha våran öppningslåt som vi ville. Låten skulle ha varit "Lady marmelade" men innnehållet skulle inte få sjungas upp på skolan. Snacka om att vi lackade på lärarna speciellt när vi redan repat in alla stämmorna och det skulle ha blivit en grym öppning på konserten. Enligt mig ganska töntigt av dem, låten i sig är grymt bra.




ingetspeciellt

En nystart på veckan och jag känner mig ganska så nöjd. Inget speciellt har hänt idag mer än att jag, mamma och tobias kikat på en lägenhet ;) Jag bara drömmer mig bort om att få inreda en alldeles egen lägenhet tillsammans med joakim. Att få känna att det är sitt alldeles egna. Ikväll har jag kollat på bland annat mitt favorit program halvåtta hos mig (som joakim förövrigt hatar, haha), familjen anorlunda och advokaterna. Nu efter att ha hängt min tvätt och att ha pratat med matilda och bea i telefonen är det dags för mig att försöka sova, men först ett samtal med hun. Godnatt.




En bild från i fredagskväll.

alla <3 dag

Jag kan inte mer än säga att jag måste ha världens bästa pojkvän! Min morgon har bestått av en stor bricka med frokost med en massa gott på, rosor och geléhjärtan! Tack hun :) Nu förbereder vi oss inför att åka till fyreshov för att bada. Vi får se om vi hinner komma tillbaka för att se på hockeyderbyt som är idag. En heldag med min älskade heltenkelt!





the last

Nu efter en halvtimme har jag lyckats ta mig in på bloggen, var något knas innan. De är har varit en riktigt hektisk vecka med en massa plugg och en början på ett nytt projekt i soulen som också är det sista. Så denna gång lovar jag er mina kära vänner att säga till i tid när vi har konsert ;) Jag skulle ha agerat hockeyfru ikväll men valde tyvärr att stanna hemma för att plugga och städa. När jag kollat igenom mina kläder och vikt för att lägga allt till rätta i garderoben hittade jag en massa "nya" kläder med prislappen kvar, jag har en förmåga att köpa kläder som jag aldrig använder. Väldigt onödigt men också typiskt mig att köpa bara för att. Nu längtar jag bara tills joakim kommer hem från sin match så vi kan mysa lite :)

Imorgon kväll ska jag på bal och som många andra har jag problem med vad 17 jag ska ha på mig. Jag blir snart tokig. Men något ska jag väl kunna hitta på förhoppningsvis, annars blr det riktigt jobbigt.





kväller

Todiloo! Jag och joakim sitter i soffan proppmätta efter en sjukt god middag bestående av fondue med oxfilè och hasselbaks potatis och massor av goda såser. Det var gott vill jag lova! Vi har min morbror, nadin och ludde på besök och snart är det dags för turnering i wii, när småttingarna kommit i säng ;) Min dag har varit en bra dag som jag spenderat med min family. Som vanligt är det jobb som gäller för mig imorgon och jag har lyckats övertala min kära mor att skjutsa ut mig. Jag har tur jag ;)




godförmiddag

Idag har jag en härlig studiedag. Jag och mamma kom just hem från en snabb liten schoppingrunda nere på stan. Förberedelserna för en stor fest är stora, jag längtar så jag nästan spricker!

Ikväll ska jag, joakim, david och lalla käka middag på stan med pappa. Vi får se vart det blir av :)


hur 17 bär jag mig åt

Min dag började inte så bra. Jag gick upp tidigt för att hjälpa noah och neia till dagis, hann knappt fixa mig själv så jag förstår hur stressigt mamma och tobias har det på mornarna. Men i alla fall, när jag väl satt mig på bussen och redan klivit av vid danderyd för att passera spärrarna till tunnelbanan finns där inget busskort kvar i min högra jackficka.. Nej för de låg kvar på bussen av någon anledning, det måsta ha åkt ur fickan när jag svarat i telefonen. Där står jag som en tönt och kan inte ta mig någon vart, inte fick jag tag på sl heller och ingen hjälp fick jag av norrtälje bussen som kom efter den jag åkt med heller. Det fanns bara en utväg. Ringa mamma. Hon har fixat och donat under hela dagen, hon åkte till sl-garaget två gånger och den sista gången efter många om och men så fann hon mitt busskort på en av bussarna. Tack älskade mamma hur 17 skulle jag klara mig utan dig!



Ikväll är det dags för semlor igen jag vet att vi fuskar lite för det är inte fettisdag än men de är ju så jädrans gott ;)




vidrigt eller irriterande

Något som jag blir riktigt irriterad på när jag pendlar så mycket är alla människor eller alla som är så ivriga, speciellt dom äldre som har en förmåga att alltid knuffas och trängas. För mig handlar det om vett och ettikett. Man får ställa sig i kö som alla andra eller vänta på att pasagerarna kliver av från tunnelbanan. Sen klarar jag inte av illaluktande människor ( missförstå mig inte) det absolut värsta är när man haft en lång skoldag och äntligen ska sätta sig på bussen för att sova, då kommer det på någon i sista sekunden som verkligen stinker alkohol det vill säga en alkis som även stinker diverse annan skit, eller någon som just har rökt eller någon som har tagit alldeles för mycket parfym som inte ens luktar gott.

Exempelvis när jag och joakim var på väg hem i fredags när vi just satt oss tillrätta på bussen, kommer det på en man i sista sekund och sätter sig precis bakom oss. Han flåsar, suckar och pratar med sig själv om att det var så fruktansvärt varmt på bussen. Man hör hur han tar av sig kläderna, efter några sekunder stinker det så mycket att jag och joakim kollar på varandra hystersikt, båda täcker näsa och mun med våra halsdukar. Jag har aldrig mått så illa av att en människa luktar så illa som han gjorde och tro mig kvälningarna stod mig upp i halsen. Det var en stank jag aldrig varit med om tidigare. När vi äntligen kommit fram till norrtälje kollar jag bak för att se hur människan ser ut så sitter han fram lutad mot oss och säger
- De är så jävla varmt på bussjäveln att jag var tvungen att ta av mig strumporna.
Vidrigt där satt han med nakna fötter som jag verkligen hatar och han var inte det frächaste jag sett.

Idag slapp jag något av de där för jag och joakim valde att ta bilen. Sen har vi varit duktiga och uträttat viktiga ärenden på banken ;) Nu ska jag duscha sen sova för jag ska upp tidigt för att lämna noah och neia på dagis så snäll som jag är :)




replay

Är just nu hemma hos honey i väntan på att han ska komma hem från sin träning. Datorn har gått varm här för jag ha pressat tv4 replay, har hunnit med att kolla på en massa program som jag missat både idag och i veckan, så de är något jag verkligen rekomenderar ;)

Helgen har varit fullspeckad med en massa roligheter, var bland annat med bea hela lördagen, vi tog en fika på krabban sedan en sväng på stan för att införskaffa diverse ting. På kvällen var det dags för inflyttningsparty hos linda w. Igår umgicks jag med lina, badboy dogge och måns. Sedan tog vi en sväng till vårt kära vickningen för en tunnbrödrulle och en pucko för att ha lite mys i bilen. Haha ;)

Jag har lite ångest för jag har nämligen lyckats slarvat bort min lilla dosa till sweedbank så nu kan jag inte betala mina räkningar. Är de inte typiskt mig! Jag menar palla betala för en ny.






RSS 2.0