det får inte finnas

Helt sjukt vad som kan hända.
Det finns verkligen inga ord och absolut ingenting som kan beskriva.
Ingen kommer kunna förstå.
 


fyndat

Jag och mamma shoppade till ordentligt i dag efter våran lunch på kina , jag fick vara med som ett smakråd till henne ;) detta är visst ingen mode blogg, men jag tänkte visa mina riktigt braiga fynd jag lyckats gjort under dagen. Allt detta gick på 550 kr och det skulle ha gått på cirka 1600 kr, vilket kap :)






Nu ringde joakim och fråga om jag vill kolla på bio med honom, så klart jag vill.
Så det är de som gäller i kväll, det blir
" what happens in vegas"

Hejdå / elleisab

noah & neia

Jag har redan hunit med en hel del idag, vaknade runt sju för att jag skulle till tandläkaren igen, för mina dumma visdomständer som håller på att krångla för tredje gången, sisst var jag tvungen att käka penecelin som jag måste göra även denna gång för att jag knappt kan öppna munnen :S
Nästa tid då är det dags att operera bort den tand som är ondast. ucsh..

När jag kom hem var det bara till att fixa frukost till noah och neia, klä på dom kläder och sen ta vagnen till dagis, glada små prickar har jag till syskon, dom satt och sjöng hela vägen till dagis. Så fort noah sjöng lite fel rättade neia till det lite bestämt.



Senare idag ska jag och mamma äta lunch nere på stan, och kanske kika runt lite. Det blir till att bara ta det lungt och passa på och njuta av att jag är ledig i två dagar sen är det jobb än en gång som gäller.

Hejsanhej / asi

jag knyter skona

Herregud vad mycket det har hänt under dessa dagar. I onsdags fick jag åka in till sjukhuset, blev sjukskriven över helgen och fick medicin för femdagar och femtabletter om dagen. Jag jocke, joel och lalla har hunit med att göra en ny låt som skickats in till en tävling. Midsommarafton tillbringades hos ida där vi grillade och och hade fem kamp.

Dagen där på blev det lidö efter mycket krångel kom vi äntligen i väg med båten, efter en blåsig resa ute på sjön kom vi fram. Då var det bara att sätta upp vårt fina lilla tält som vi skulle tillbringa några osköna sömntimmar i.
En riktigt lyckad kväll!


Några bilder bjuder jag på när vi åkte båt till lidö, men mer blir det senare från midsommar och lidö :)







Nu ska jag fixa mig sen ska jag till matilda och kolla på film och bara ha det mys!
kanske köper med mig jordgubbar som en liten överaskning ;)

Hejhopp/ isa

min



Det här är världens bästa bror och det ska alla veta.

godnatt / ellebasi

fartofleng

Det har varit mycket fart under dessa dagar, i fredags var jag så klart och kollade på alla fulla och glada studenter när dom hade utspringet, jag lyckades gå på fem motagningar denna dag, det var hos jennica, erik, linnie, idzer och heppan, sen bar det av till mobergs, sen lyckades matilda övertala mig och jocke att vi skulle sova hos dom och så blev det. På lördag gick vi en sväng på staden och kikade runt lite. Min söndag bestod av en heldags jobb.
Det är nu mina jobb veckor börjar, vilket innebär att jag kommer vistas mycket på väddö hos pappsen.
Idag jobbade jag i tio långa timmar, cred till mig. haha, bara det att det är så dom flesta dagarna kommer se ut för mig under dessa veckor "yes" eller?
Jag har varit väldigt dålig på att ta med mig min kameraou, så några bilder från helgen blir det inte ;)
Snart är det midsommar och dagen efter är det lidö som gäller där det kommer bli mycket folk och det gillar jag :)
Det kan bli väldigt segt med inlägg dessa veckor, men det är ju inte ovanligt.






Jag är inte på humör just nu, känner bara smärta och har oerhört ont , som tur är har jag min älskling vid min sida som gör att det är värt att befinna sig i denna stund just nu.

segdegstjockis

Sitter nu hos tildis, vi har just käkat majskolvar med extra mycket smör + att vi käkade lite chips ( vad bra det gick för matilda att äta nyttigt) haha hon höll sig ju nästan i en dag iallafall ;) Just nu är hon och tvättar och jag sitter och degar i deras sköna soffa. Kanske ska ta en sväng förbi jenkan där brudarna är lite senare :)
 
Imorgon kommer det bli en spännande dag, alla 89:or ska ta studenten vilket innebär att det kommer bli många glada människor som jag känner, hoppas det blir fint väder. Jag och jocke ska på en mottagning, sen mot kvällen har vi en spelning. Vi får se om det blir mobergs för mig och resten av "familjen" vi har nämligen ingen biljett nån av oss, så det kan gå, men med lite tur så.. Men trädgårn blir det ialla fall :)

hejsvejs / isa

The combos

Är nu hemma hos the combos, med lina, emma l och jenkan! efter en lång trip mellan två olika skolor roden och en skola jag inte ens minns vad den heter hade vi ( jimmy, lalla och martin) spenling med aukustiskt, där eleverna fick fråga oss frågor för att öva sin engelska. Det var riktigt kuligt faktiskt.

Senare bar jag och lalla till lommar rännet, vädret var verkligen inte på vår sida må jag säga, shit vilken storm.
joakim ringde nyss och fråga om han fick bjuda mig på middag på stan, herreguud det är klart jag vill! Sen ikväll är det fotboll som gäller, inte för att jag är det största fanet direkt men klart jag måste se när det är sverige som spelar. Får se var kvällen kommer att tillbringas.

Hejhopp / ellebasi

dåligt.

Jag kommer troligen aldrig bli rik på det här med att blogga. Men som en klok vän sa en gång: pengar är inte allt. Eller?
Dagarna flyger förbi och jag vill inte sitta och dreggla vid datorn när det är fint väder. Så ni får nöja er med en sammanfattning lite då och då.

I torsdags var jag och kikade på Bea när hon sprang ut. Det var jätte roligt att se henne så glad! Grattis än en gång! (lovade ju att lägga in bilder från den dagen, men klumpig som jag är så glömde jag kamerurran) Efter det åkte vi hem till Bea på mottagning. Det bjöds på mycket gott, ätbart som drickbart. Carl-Wilhelm och Matilda kom förbi på kvällen och det bjöds på ännu mer drickbart, lite senare blev det även sång och gitarr. Mycket mysig! Jag ger mottagningen 5 av 5 toasters! Det blev väldigt sent och vi damp ner i sängen vid halv 5 på morgonen. Tack Annelie och Jari för en mycket lyckad kväll!


Efter 4 timmars sömn blir vi väckta av en pigg Matilda som är ööövertaggad på båtutflykt. Två timmar senare sitter vi på en båt på väg ut på sjön med kylen full proppad med mat. Det kan ha varit den bästaste dagen på länge! Det kan även ha blivit så att en del av oss fått i oss ett glas för mycket kvällen innan, nämner inga namn, men att åka ut på båtutflykt kanske inte var den bästa bakis medicinen för honom/henne. Haha=D När vi ändå var ute på sjön så passade vi på att ta ett dopp i det blå. Det var såååå himla underbart skönt! Ser fram emot fler dagar som denna i sommar! Kvällen fortsatte nere på trädgårn där vi hade spelning. Det gick jättebra och var galet roligt! Festen fortsatte till halv 3. Finbesök från Stockholm fick vi också, allas våran Ellinor.




Lördagen bestod av lite små trallandes på Norrtälje stad och vi passade på att titta på alla knuttisar som invarderat vår by. Sen åkte vi och tittade på Wille wonka som hade fått rött kort innan vi kommit dit. Så vi passade på att äta (igen) upp vår mat som vi köpt med. Kvällen spenderades på willies och Tildis balkong. Det blev mycket tårar. blod och svett då Alexandra drog fram gitarren och sin skönstämma. Vi fick också till det 4 stämmigt  lite då och då. Tack för den Roslags!
Vid halv ett snåret, när vi fått nog av Rosévin och sång så drog sig alla flickor ner till trädgårn. Även denna kväll blev ganska sen.



I söndags var vi och firade Jockes mamma som fyllde 50! Det bjöds på mycket god mat och vi hade tagit med oss gitarren och nu åkte tårarna fram igen. Kvällen avsutades än en gång hos tildis och willis. Nu sitter vi här igen och äter godis och så.

Hejhopp!




 


skolavslutning

Idag skulle jag egentligen haft skolavslutning men jag bangar den, för idag tar bea studenten! det är snart dags för mig att fixa mig iordning, för runt ett blir jag hämtad av lalla och hennes mamma för att åka till åkersberga för att se på utspringet! sen blir det mottagning hemma hos bea jag vet att det kommer bli rikigt gott, haha.. för jag var nämligen föri en sväng hos henne igår ;)

Bilder kommer att komma från dagen :)       
                             
GRATTIS på den stora dagen vännen. äntligen så som du
har kämpat i både medgång och motgång.
Lycka till, fast jag vet att du kommer att klara dig galant  <3
image118    

Ha en toppen dag/ ellebasi

18:54

Helgen har verkligen varit fullspeckad. I lördags var jag och jocke ner en sväng på stan, lyckades så klart fyndade lite kläder, sen på kvällen var vi ett gäng hos rasmus på förfekke, när det sen bar av till trädgården för att sedan åka vidare till mobergs ;)

Igår var "familjen" samlad, vi träffades på flygis för att inhandla maten till middagen. Det blev lax, färsk potatis och en kanon god sås. Det blev en väldigt sen middag. Men den som väntar på något gott väntar (alltid) aldrig för länge, haha eller? Det blev inte middag förens halv tio, fast vi handlade maten runt sju, jag förstår inte hur det kunde bli så sent.

I skolan idag var det inte så mycket som hände mer än att vi fika och bara satt och hade det trevligt. Ettorna bjöd på reggae konsert utomhus, så där satt vi och gungade med. Imorgon är det sista dagen för mig, helt underbart! Får se om jag pallar åka in för att bara göra en massa lekar ;O

Här kommer lite blider från helgen

     

    

  

image117

Hejhopp/ isa


RSS 2.0