höjer blicken

Tack alla brudar för en helgalen och super lyckad kryssning!



Mer blider kommer, men inte idag ;)



Jag och joakim vaknade just, vi har massor av ärenden att fixa idag så det är bara upp och hoppa, för vi ska åka till våran lilla stuga i dalarna med david och lalla över helgen. Det ska bli så sjukt mysigt och skönt, jag har inte varit där på evigheter känns det som så det är verkligen på tiden.

ärenden som ska fixas är
lunch med joakims mamma på stan
gå på systemet
fixa en massa sällskapsspel
handla mat för helgen
köpa en tröja jag lagt undan på staden
packa grejer
det viktigaste av allt fixa en bil vi kan åka i ;)

bil-leken

Haha, hela dagen igår spenderades i en bil med lina, bad boy dogge (nöjd ;)?) och måns, vi körde nämligen bil-leken med patrik och oskar. Det låter kanske konstigt med kan ha varit det roligaste jag gjort på länge. Det man gör är att man åker till ett ställe och gömmer sig med bilen, sen ska man skicka ett sms/mms och ge ledtrådar i gåtor om var man är och då är det bara att leta och fundera för de andra laget. Efter många timmars lekande tog vi paus och åkte till penningby slott när det började bli riktigt mörkt sen till länna k:a. Sen börjades det igen, jag var inte hemma förens elva på kvällen och vi började runt ett på dagen. Visst det är en expensive lek men de är det fan värt ;)

Soom alla vet är det lov och det tackar jag verkligen för, på onsdag är det dags för kryssning och jag kan inte mer än säga att jag är otroligt taggad, sen mot helgen väntar mer roligt men vi får se vad av erbjudanen jag och joakim väljer :)







tisdagkväll

Varje gång jag är med matilda så tjatar hon om att jag är så jädrans dålig på att uppdatera min blogg, och jag är villig att hålla med henne till hundra procent ;)

Helgen var det inget fel på. I fredags var jag segerströmskan och lina nere på G och tog några drinkar, sen blev vi sugna på dans så det blev moo.

På lördagen blev det en heldag med lina vi gick en runda på stan sen bjöds det på en super god middag på G såklart, efter att vi blivit så mätta att vi inprincip kunde rulla därifrån blev vi hämtade av måns, oskar, dogge, lagge och även älsklingen min. Det blev rappakalja och öl, sen vidare till G och slutligen teatern.

Söndag bestod av en mys-slappar dag med samma människor.



På lördag ska jag vara med i någon sorts reklam, kan bli spännande må jag säga, jag och fyra tjejer från klassen. Imorgon ska våran klass både vara med och kolla på en konsert med en av Sveriges bästa gospelkör, riktigt spännande ska det bli :)

Idag blev jag och lalla bjudna på middag hemma hos matilda, både varmrätt och efterrätt bjöds det på, det tackar jag för lilla tildis, super gott och mysigt ;)



Nu ska jag och förhoppningsvis joakim gå och lägga oss,
sov gott :) / ellebasi

trött på rutinerna

Jag är trött på mina rutiner och jag är trött på skolan. Jag måste gå upp klockan halv sex, för att sen ta bussen till danderyd klockan halv sju. väl där är det tunnelbanan som gäller ända till gamlastan för att sen gå över perongen och ta tunelbanan till gullmarsplan. Det tar inte slut där, för då är det dags att ta tvär-banan till mårtensdalh och sen är det till att gå till skolan. Efter två hela timmar är jag på plats. Som tur är har jag min älskling som sällskap några dagar i veckan.



Just nu känner jag bara - ta mig tillbaka





Är hemma och väntar på att joakim ska komma hem från träningen. sen jag kom hem från skolan har jag har hunnit med att städa rummet, bäddat retnt i sängen, tvättat och hängt tvätt. En eloge till mig ;)

lite uppdatering

Okej. Det är väldigt mycket som hänt de senaste dagarna. Förra helgen var det mest firande för lina och emma som äntligen fyllt hela arton år, sen noah och neia som fyllde fyra :)

lina bjöd femton brudar på tre rätters super god middag på G, och det tackar jag för ;)
Senare på kvällen befann jag mig plötsligt på sportcentrum där det var års fest för bkv.

En hel vecka i skolan gick och det blev snabbt helg och i fredags åkte jag till pappi sov där. På lördag morgon ringde klockan kvart i sex och det var bara att gå upp för plikten kalla, det var tid för jobb ;) När jag slutade kom matilda och hämtade mig, så snäll som hon är :)
Sen väntade ett gäng brudar hemma hos emma för hon skulle firas ordenkligt, det bjöds på god mat och dricka. Kvällen slutade med att jag, lina, my och emma hamnade på G lite senare kom lagge ocg dogge. Efter några öl och teqila begav jag och emma oss till mobergs, dom andra var visst lite torra :)

Idag har det varit en riktig slappar-dag vill jag lova.

Bilder kommer att komma från dagarna men som sagt så är min sladd till kameran borta :S



Haha jag har sutit och kollat lite bilder på datorn och fann några gamla från när jag gick i åttan och va "modell" för en tjej som gjort kläder själv, för att göra lite reklam så att säga. Inte några tillfixade bilder direkt. Detta är något jag kan bjuda på ;)



En dag som denna

En dag som denna har jag hittills spenderat hela förmiddagen med noah och neia, vi har lagat pannkakor och varit nere i parken och lekt, Just nu sitter vi och kollar på nickenyfiken och äter glass, kan det bli bättre ;)
Jag bangade skolan idag, så jag har även hunnit med att färga mitt hår, helt på egenhand, jag tror nog att det blev okej ändå ;P







Det kommer att komma bilder från maskeraden, bara det att jag inte hittar sladden till kameran, men så småningom dyker den nog upp.

Hejhopp / isabelle

RSS 2.0