Oalélé

Oalélé! Idag var klassen på oscarsteatern för att kolla på ett genrep inför ikväll. Efteråt bestämmde jag mig far att ta en sväng på stora staden i hopp om att fynda vilket jag gjorde. Träffade även till min förvåning på mina underbara brudar lina, segerströmskan och emelie på tacobar och jag blev överlycklig inte nog med de utan jag slapp även att ta bussen hem ;> Imorgon är det dags för planering med alla brudarna inför peace and love i sommar, kommer bli önderbart!
Nu sitter jag hos underbar och ryd och max kom precis så vi får se vad vi hittar på :)




Frågan är bara när detta ska få upplevas igen!


long time ago

sitter i skolan men har slutat precis, ska möta upp joakim om ett tag. Igår träffade jag min underbara vän my, vi tog en mysig fika på krabban, sen en sväng på stan. Jag var även på salongen hos linn och bättra på min lugg så nu är den tillbaka igen ;) "Jag" lyckades till och med att övertala my att klippa lugg, så nu säger jag bara -här kommer trion! haha..

Ikväll är jag ensam hemma, pratade precis med myran om att kanske ha en myskväll med mat och grejer, men det fanns även andra erbjudanden för kvällen så vi får se hur det blir :)

kväller

Ligger just nu i min säng vilandes för att alldeles strax möta min underbara och hans vänner nere på trädgårn. Idag har varit en rolig dag inte minst för att vi haft en intressant föreläsning om att leva på sin musik i framtiden utan vi fick även reda på att vi just nu har vårt absolut sista projektarbete vilket är helt underbart! Nu är det bara att ta tag i alla rest uppgifter sen är det dags för att ta studenten ;) Woooho vad bra.



lite picture sen i fredags









Tack för min riktigt braiga dag

Tack snälla flickor och pojkar för att ni gjorde min födelsedag till den absolut bästa! Kvällen blev mer än hellyckad, och tusen tack för presenterna de var helt önderbara! Tack för att ni finns säger jag bara :)

ploppan

Todilo! Jag är just hemkommen från skolish och sitter nu med neia i soffan i väntan på att maten ska bli färdig :) Det är inte klokt vad bra ordföråd neia har för att bara vara fyra år medans noah är helt ointresserad med allt som har att lära att göra haha men lika söt för de är han. Igår när jag läste en saga för neia sa hon till mig
- isa! Hjärnan den sitter i huvudet och det är den som gör att man tänker eller jag tror att de är så i alla fall! Och jag tänker att jag älskar dig isa, och så klappa hon mig på kinden. Haha hur gullig är hon inte min lilla prinsessa ;)

Det är måndag idag och det innebär att det just varit helg och den var utomförträfligt bra! Jag har nu en ny lång vecka framför mig så det är bara att ta nya tag. Ge mig kraft!


mmm

Är hemma och har precis gjort en smoothie med mango, hallon, blodapelsin och vaniljyoghurt. Tänkte vara extra duktig och gå ut och skotta bort all snö på våran uppfart. Sen en sväng ner på staden för att göra ett litet ärende :) Om några timmar kommer joakim och david med noah och neia från dagis så ska vi laga mat tillsammans, vi är nämligen barnvakter under veckan för mamma och tobias är bortresta tills på torsdag. Vilket är ganska skönt ;) haha


bröllop

Det var inte vilken dag som helst igår det vill säga att det inte bara var tobias 40-års fest utan något mycket större nämligen att mamma och tobias gifte sig. De vigdes på södrabergen klockan 17.00 och den närmsta släkten kom för att vittna. Det var jag och joakim som stod för sång och gitarrspel. Anledningen till att jag inte berättat det tidigare har att göra med att det var hemligt och det var bara de närmsta vänner och släkt som vetat om det. De resterande 120 gästerna hade inte en aning om detta när de kom till festlokalen, snopet för dom ;) Ett super fint bröllop, en kanon fest, god mat, mycket drickande, tal som fick en att gråta, mycket trevliga människor, liveband med en massa dans och ett fint brudpar som kommer leva lyckliga i alla sina dagar :)

Men jag måste berätta om mina bravader som hände i princip dagen innan. Jag vaknade på morgonen av att det kliade på handen och upptäckte att hela min kropp var täckt med äckliga röda prickar som kliade och sved, de var verkligen över hela kroppen till och med i ansiktet. Så det var bara att ta sig till sjukhuset ännu en gång. Helt sjukt, börjar nästan bli stammis där. Fick medicin men inte blev de bättre av den utan i stället vaknade jag igår med ännu mer prickar och ingen kunde förstå var de kom ifrån inte ens doktorn. varje gång jag såg mig i spegeln började jag gråta. Det ända som funka var att ta ett par svarta strumpbyxor, ett tjockt lager smink och en långärmad tröja till min klänning. Så typiskt att det skulle komma just den dagen och så typiskt att dom börjar försvinna just idag och inte igår. Nog om detta.

Bilder kommer givetvis upp, men har inte fått dem från fotografen än :)

onsdag

Ett av momenten avklarat det vill säga ätit middag hos jockes gulliga farmor. När vi kom tillbaka till norrtälje var vi tvungna att göra ärenden på banken men det var tydligen något fel med Sweedbank, problem med anslutningen. Dumma och dessperata som vi var åkte vi runt till inprincip varenda bankatumat men lyckades såklart inte. Det funkade inte ens att betala med kortet på ica. Jag lackar när det händer sånt, de krockade med hela min planering inför kvällen.



Imorgon drar flickorna till idre och jag kan verkligen inte följa med, de gör mig nästan gråtfärdig. Men jag hoppas ni får det riktigt bra där borta. Vi har mycket kvar att göra som jag inte ska missa en sekund på ;) exempelvis Gotland och Dalarna och mycket mer där till, haha.

att inse

Just nu känner jag mig världelös och är otroligt besviken. Jag får helt enkelt inse att de antagligen inte kommer bli som förut. Nu ringer en  klocka i  mitt huvud  och jag  orkar snart inte längre. Nog med detta.



Min Vecka är fullproppad med aktiviteter och långa skoldagar. Imorgon ska jag och joakim äta middag hos hans farmor, på torsdag ska vi sova i sthlm hos min morbror, på fredag är det rep hela dagen som gäller och på lördag är det fest en stor fest. Det kommer vara mkt folk här hemma under helgen så mitt rum kommer bli ockuperat. På torsdag kommer kära syster och stian. Nu ska jag duscha sen ska jag bege mig till min hun så han kan rå om mig lite.



massor

Hemma idag på grund av att jag måste göra ett återbesök på sjukhuset och sen till tandis :S Föra veckan var både bra och dålig. Jag och joakim gick på bio, lunch med pappa och sessan, köppte nya skor till festen, blev bjuden på fika av daniel ö, rickard och woxa på krabban, varit på sjukhuset, fest på mobet med mina vänner, jobbat och lärt mig kassan, planerat hemligheter, pluggat, tagit farväl av lalla, matilda och ingela, haft en tv-spels och poker kväll hos wille med joakim, nypon, david och jocke a, myst med noah och neia, en snabbfika med bea, matilda och ida, käkat semlor hos astrid, träffat mormor och morfar, umgåtts med andrea, käkat lunch och bowlat med joakim, kalle och nypon, varit hemma hos pappa och ätit gott.  Jag har gjorde massor den veckan heltenkelt ;)




RSS 2.0