what to do

Nu sitter jag hemma hos min käraste efter en lång dag i skolan och en liten schoppingvandring i stockholm. Vi har tryckt i oss diverse godsaker för jennie fyllt år här hemma. Nu har jag inte den blekaste om vad jag ska hitta på men har en massa att välja mellan. Typ som att jag kunnde gått och kollat på hockey med min bror och hans vänner, gå ner på stan och ta en öl med lalla eller göra en massa bra musik med joakim. Men som vanligt vet jag inte vad jag vill. Vi får helt enkelt se vad det blir av denna kväll ;)

Btw gjorde jag och mamma egna semlor från grunden med hela kittet igår, ni ska få sen så fina dom blev sen ;) Riktigt goda blev dem också! ha.

crazy

Äntligen är dessa hektiska dagar över. Jag har haft fullt upp de går nog inte att beskriva, iförgår när jag kom hem från skolan klockan 19.30 och skulle käka middag somnade jag vid matbordet. Inte så lyckat kanske. Bara de är ett tecken på min stress. Igår och idag har vi haft en massa konserter för andra skolor, vilket har varit superkul! Men nästan för mycket slit och repande. Men 17 så kul vi haft:)
Joakim kom och kollade på sista konserten vi hade idag och han gav bra respons så det känns kul att vi än en gång lyckats ;)

Inatt sov jag hos kära moster, vi satt och kollade igenom gamla bilder. Haha de är sjukt vad fort tiden går och vad bilder kan återskapa minnen.

Till råga på allt ska vi ha feta provet på religion som vi egentligen skulle haft imorgon men de är uppskutet till fredag så imorgon är de plugga som gäller återigen, men jag får väl nöja mig med att jag är ledig ;)










party

Hello! Jag kom hem för ett tag sen från ett "sexparty" haha, det var faktiskt riktigt trevligt ska ni veta ;)
Dessvärre kunde jag inte följa med flickorna ut, för jag ska upp tidigt och jobba i morgon och en lyckost som jag är får jag skjuts av min käraste.

Igår kväll var det förfest hos lindsey, haha de spårade nog en hel del, men 17 så kul vi hade. Sen dansade vi vidare till mobet. Jag och älsklingen gick hem i stormen men vi hade de ganska mysigt endå, det blev en varsin varmmacka till fyllekäk som hans far gjort till oss, och gott var de ;)

Saker som händer slutar aldrig förvåna mig och det är sjukt, det börjar nästan bli till vana och det gör mig rädd.




orken

När jag äntligen börjar känna mig "frisk" dyker det så klart upp någonting annat som inte är som det ska. Jag har i alla fall städat det värsta i mitt rum idag och det är en stor lättnad för nu kan man faktiskt vistas i rummet ;)

Igår kom som sagt lina hem, hon kom till mig ett tag och berätta om sin resa och visade bilder, sen tvingade hon med mig till roden så där var jag för en stund. Jag lina och my gick till krabban för att ta oss en fika efter det gick vi hem till mig och spelade wii så jag fick visa att jag kunde spöa dom i något, som boxning ;) På kvällskvisten var det dags att agera hockeyfru för joakim hade hemmamatch dom vann och joakim gjorde ett snyggt mål :)

Alla brudarna ska ut ikväll men jag vet inte om jag har orken till det idag, tro de eller inte. Vi får helt enkelt se mot kvällen hur jag gör. Ska äta en riktigt god middag med min family ikväll i alla fall :)



kuel

Usch det har inte varit en bra dag idag. Jag har legat i min säng och mått dåligt hela långa sega dagen. Inte ett enda bra tv program har gått förens klockan 20 ikväll - kuel. Det ända jag fått i mig idag är ett glas nyponsoppa och två knäcke mackor med ost på. Jag måste må bra och vara frisk tills imorgon för det är en viktig dag i skolan vi ska nämligen ha genrep på soulen och om inte jag är där kommer jag missa en jäkla massa och de bådar inte gott.

Det jag kan glädja mig med just nu är att lidde linaballerina äntligen kommer hem i morgon, det har då gått fem långa veckor sen hon åkte till thailand. Men imorgon kommer hon min baby!


klarvaken

Jag är aldrig trött om kvällarna men kommer knappt upp på mornarna, de är illa. Jag kom för ett tag sedan hem från att ha varit med matilda och linda w, en spontankväll som måste göras om ;) matilda bjöd på fruktsallad som vi smaskade i oss medan vi snackade en massa :) Nu ligger jag i min säng klarvaken men jag vill verkligen vara trött för att sedan somna.

Btw har jag klippt lugg nu som jag tänkt göra i mer än ett år om inte två. Jag vågade göra något drastiskt ;)



Jag bjuder på ruggiga bilder från förra lördagen. Förlåt emma men jag var tvungen ;P Frågan är vad 17 vi gör eller snarare jag! haha





hundred miles

Jag är just hemkommen från skolan, det blev en kort dag. Nu sitter jag med min sjuka lilla neia och kollar på Hitta Nemo. Jag har målat naglarna på henne, vi har käkat bullar och bara myser för att passa på när bråkstaken noah är på dagis. Hoppas att jag inte blir sjuk nu bara ;) Snart kommer kära lalla och ska klippa mig, vi får se om det blir mer vågat idag eller om det blir som vanligt att jag fegar :)

I helgen var det bara lungt med tanke på att jag inte är hundra procent frisk. I lördags var jag med david hela dagen och han bjöd så snällt på fika på krabban, sen gick vi hem och hade bowlingtävling i wii och jag vann ;) Mot kvällen träffade jag joakim, max och ryd vi tog det mest lungt och käkade godis och bara snacka en massa skit.




m & m

Jag bestämde mig för att åka en sväng till mormor och morfar idag, jag hann inte mer än att kliva innanför dörren och fikat stod serverat. Några timmar senare kom joakim och det var dags att inta den goda middagen som mormor lagat. Det är nästan lite sjukt för jag kommer aldrig därifrån tomhänt då menar jag aldrig, är det inte kakor, bakelser, godis eller andra ting så lyckas hon alltid packa på mig en massa andra saker. Min mormor ska ha en stor eloge som ens kan baka eller laga mat och stå i så mycket som hon gör, för hon är nämligen näst intill blind. Hon är faktiskt helt otrolig.

Ikväll träffade jag my, segerströmskan, emma l och lindsey hos jennifer. En riktig myskväll en välbehövlig sådan.
Vi planerar ännu en resa som förhoppningsvis blir av och den är till Gotland ;)





Nu är det dags för mig att försöka sova för klockan är mycket. God natt :)

i was

Yes, nu mina vänner har jag myspace gå in på www.myspace.com/ryderborn om ni är nyfikna på min nya låt, det kommer komma fler med tiden och joakim ska hjälpa mig att fixa designen mer ;)

Just nu kollar jag på top model 11, strax ska jag bege mig till ute hockeyrinken för att åka lite skridskor och kanske spela lite oseriös match, stackars den som kommer få mig i sitt lag, haha ;p

viva la viva

Jag har äntligen blivit klar med en av låtarna till mitt projekt, så nu flickor kan jag langa ;)
Det har varit en lång och jobbig skoldag men sista lektionen var faktiskt riktigt rolig vi ska dra igång med ett nytt projekt i soulen vilket ska bli mycket spännande. Jag och joakim tog bilen idag vilket är mycket skönare än buss och tunnelbana plus att man tjänar minst en timmes tid på det, underbart. Min chef ringde mig idag och gav mig ett riktigt bra erbjudande som jag inte vet om jag ska ta, tänkt att jag alltid ska ha en sån himmla beslutsångest. Sommarjobb har jag i alla fall, så det kan jag lugna mig med efter studenten ;) Sen får vi se vad det blir av lilla mig, jag håller på med ett cv i alla fall.

Jag känner mig helt mör i kroppen på grund av en massa onödiga orsaker, jag vill bara bli frisk och slippa knapra i mig en massa penicelin :S Men jag klarar att gå till skolan och de är bra.

Nu ska jag kika på tv och vänta på att joakim kommer hem från träningen.

min linaballerina

Jahapp. Precis hemkommen från att ha varit as taggad på att ytterligare en gång åka skridskor med mina vänner, väl där så ser vi att hela rinken är ockupperad av hockybocky skit. Besvikna åker alla hem till sitt igen. Jag som slängde i mig den goda maten mamma gjort. Men det kommer komma fler chanser med hockey för ännu en kväll är inplanerad ;)

Jag blir snart hämtad av joakim och hans mamma för att åka till bowlinghallen för att kika på joakim när han ska spela match med gubbarna ;) Jag ska heja på dig , haha.

Jag höll på att glömma att min kära linaballerina ringde mig idag, guuud vad jag saknar dig och vad glaaad jag blev! Haha munnen gick i ett på henne, vi kommer ha mycket att prata om när du kommer hem :)



Två av mina bästa!


i brist på ting

Haha i brist på annat så tänkte jag lägga upp bilder snodda från matilda, från nyårsafton och nyårsdagen.








Nu ska jag gå och göra något som är vettigt som att tvätta och städa mitt rum ;)

fredag 12.09

Varför är jag den som alltid är efterklok, jämt och ständigt.

Igår åkte jag och joakim skridskor med ett gäng från mobergspersonalen bland annat :) Det spelades hockeymatch, tre mot tre i brist på klubbor, haha ganska så duktiga var vi tjejer ändå tycker jag ;)
Kanske att vi skulle åka idag igen så vi får se hur det blir med den saken. Det är i alla fall fredag och det tackar jag för :)




onsdag 11:30

Vaknade för ett litet tag sen, sista sovmorgonen innan skolan som börjar i morgon. Igår var jag och fikade med brudarna på krabban, vi satt länge och bara snackade skit :) Vi pratade bland annat om våran skidresa som vi ska göra vecka 10, vi har i stort sätt planerat allt i minsta lilla detalj. Stugan är redan inbetald och vi är peppade till tusen.
MEN när vi är på väg upp till sportcentrum för att kolla på hokeymatcen och vi pratar om datumen som vi ska åka, så kommer jag på att då kan inte smarta lilla jag åka, hur 17 hade jag förträngt det?! Jag kan verkligen verkligen inte åka med på våran omtalade skidresa. Jag är ledsen flickor, förhoppningsvis får ni en ersättare för mig.

Idag ska jag och mammsen käka lunch nere på stan. Efter det hade jag egentligen tänkt att peirca mig igen, men det är inte så bra att göra de när man inte känner sig frisk till hundra procent, så det kanske får bli av i helgen istället ;)





2009-01-04

Helgen är snart över och jag har åter igen hunnit med en massa. I fredags blev det utgång utan planering med mina kära vänner, vi tog en sväng till G där det dracks bland annat tequila och några goda drinkar som alex så snällt bjöd på ;) Riktigt kul att träffa flickrona måste jag säga!

I lördags trodde jag att det skulle bli en lungn hemma kväll med tanka på att jag jobbat idag, men efter många om och men lyckades mattis och beafis övertala mig, men det tackar jag för ;) Först lite förfekke hos bea med en massa bra människor och sedan befann vi oss uppe på mobet. Haa jag har aldrig varit med om att det varit så lite folk när vi kom upp (eko,eko,eko), men så länge man är i goda vänners sällskap spelar det ingen som helst roll för vi hade kul ändå. Dans och goda drinkar.

Jag har världens finaste-goaste-snällaste pojkvän. Inte nog med att han hämtade mig i natt utan han skjutsade även ut mig till mitt jobb i morse klockan sju, observera då att det är tre mil dit också och bixthalka. Det var till och med han själv som erbjöd sig ;)



Lite bilder från nyårsdagen







ett nytt gott år

Nyårsafton var en lyckad kväll hos systrarna moqvist, med underbara människor, tre rätters middag, lekar och massor av drickande. Vi sov över allihopa i ett och samma rum, en hård natt tillbringades på golvet haha men det var de värt. Idag har vi åkt skridskor på den finaste is jag någonsin skådat, i en liten insjö i väsby. och spelat match, killarna mot brudarna. Sedan blev det varm choklad och korvgrillning, efter en lång dag på skridskor begav vi oss till stugan igen och bara myste/mös ;)

Bilder kommer garanterat från självaste nyårsafton, men inte ikväll :)


Detta är picture från i lördags som jag så snällt bjuder på.










/ god natt nu ska jag och joakim kolla på tv och sen sova ;)

RSS 2.0