det är du bara du

Det är du som får mig att vilja vakna på morgonen.
Det är du som får mig att känna mig fin.
Det är du som får mig att skratta.
Det är du som säger alla dom vackra orden.
Det är du som får mig att tänka.
Det är du som gör att jag får fjärilar i magen.
Det är du som gör allt lättare.
Det är du som gör det värt att leva.

Idag har vi gjort något "stort" i våra liv.
Idag sa du något så fint som jag
aldrig kommer att glömma.
Jag älskar dig bejbi.



God natt / ellebasi

24 september

God morgon. En kanon skön dag, för idag har jag studiedag ;)
En liten lista på vad jag ska göra idag:

städa mitt rum
tvätta
åka till mormor och morfar
posta ett viktigt brev
plugga
jag och joakim ska göra ett kuligt litet ärende på stan
förhoppningsvis träffa brudarna
öva på en låt
fixa in för maskeraden

Det är en någerlunda låång lista och det är mycket som måste göras, så länge jag slipper åka till skolan är jag nöjd, riktigt nöjd;)



låtsas som det regnar

Jag kan inte förstå.
Jag vet verkligen vilka som är mina riktiga vänner och vilka som är mina "vänner".
Falskheten sprider sig mer och mer, "vänner" försvinner mer och mer.
Jag kan inget annat än tycka att det är fruktansvärt tråkigt och lessamnt, för jag kan inget mer göra.
Jag vet bara vilka som är mina riktiga vänner,  jag vet vilka jag kan lita på till hundra procent och jag är glad att jag har er och jag vet att jag saknar er otroligt mycket.
men börjar bli rädd att jag håller på att förlora er.

Det får bara inte hända.


19 sep

igår var det en händelserik dag, det började med en helt vanlig skoldag men sen mot kvällen väntades det med att få sjunga på kungaslottet i sthlm. Jag och fyra tjejer (bella, nina, elli, och ebba) reprenseterade våran soul-klass som en liten audition för att få sjunga inför kungen om cirka ett halvår. Vi sjöng ett slow-jam-medly som vi gjort på en tidigare konsert, det gick riktigt bra och var ruggit kul ;) shit vilken koll dom har på slotten, vakter överallt som följde efter oss vart vi än gick och vi var tvungna att ha namnbrickor på oss när vi var där inne med en massa fix på.

Väl efter våran spelning hamnade jag plötsligt på Grand hotell på verandan som den heter, där mamma, tobias, moster och christer satt och käkade fin middag. Väl där  fick jag sitta på ett litet hörn.

Ikväll har vi (jag och lalla) en liten spelning med jimmy (jaeWon). Sen kommer det bara bli en sköön hemma kväll, vad jag har planerat i alla fall ;)

bilder från igår, iväntan på att få komma in på slottet.




Lilla neia

Visst att mina lilla syster neia kan vara världens gulligaste, meen. Hon är som en liten skata som älskar allt som glittrar, lyser, är guldigt och silvrigt. Hon har nämligen en förmåga att ta allt som jag lägger ifrån mig och lägga i hennes små pippinupp väskor, och den här gången har hon tagit min nya älskade klocka och min bästa ring. Nu har hon så klart slarvat bort väskan med grejerna i. Det gör mig väldigt ledsen måste jag säga. Vi har letat överallt ringt till en massa människor där väskan kan ha varit men icke de inte.



/ God natt, nu ska jag till joakim för att sova

ticktack

Tack linaballerina!

helgalet

En helt random helg! Det började med en en mysig kräftskiva hemma hos bea, sen vidare till mobergs, kan jag bara ge mig med att hamna där varje helg! Det var en mycket lång kväll. Det slutade med att vi hamndade på akuten med en lilla wille som helt plötsligt fick ett knytnävslag i ansiktet av en "olyckshändelse" när vi stod och dansade, det var så hårt att han till och med svimmade. Men det (ordnade) sig tillslut som tur var, men det blev även ett ytterligare ett besök den kvällen fast på ett helt annat ställe. Men nu ser wille ut som nya paolo roberto, haha stackarn. Men helt oskyldig är han till händelsen i alla fall.

På lördagen bästämde jag mig för att bara ta det lungt, men så blev det icke! jag ringde lina sent på kvällen för att fråga om hon kanske ville följa med till sthlm på maskerad fest (temat var gay, haha ). Lina var på som aldrig förr, så nu gällde det bara att hitta något att ha på sig ;) en timme senare satt vi på bussen på väg in, väl där mötte vi mina vänner från klassen. Efter lite förkrök drog vi oss vidare till festen.
Efter en lång kväll, hamna lina och jag plötsligt på lidingö hos några "vänner" det blev mer öl, musik och slutligen bert.

Igår var jag, joakim, david och lalla på middag hos lilla pappi. Mysigt och välbehövligt :)

Bilder från lördags






lördag idag igen

Och så var det äääääntligen lördag igen! igår var det röj hemma hos the combos, blev nog lite föör mycket av det ena och det andra ;) efter en lång kväll begav vi oss till mobergs för minna vänner lyckades övertala mig, men det var inte alls lika kuligt som förra gången måsta jag medge, alldeles för lite folk och inte många roliga människor mer än dom jag umgicks med. men jag fick dansa i alla fall.

När vi väl skulle hem, blev det såklart statoil, sen lyckades joakim, nypon och erik att övertala mig än en gång att gå hem till max och sova. Jag och joakim fick inprincip sova på golvet hela natten. inget jag rekomenderar.

Nu är jag hemma hos my och bara myser.
Ikväll är det mobergs som gäller igen, men den här gången är det mer moget folk så att säga.


uppdatering

haha ja, jag är verkligen semst på att uppdatera, så efter lite klagomål ( nämner inga namn tildis och annapanna) har jag insett att det är dags att ta tag i det och skriva ett ;)

Mina senaste dagar har sett ut på detta vis:

Jag har gått i skolan
Jag har festat, först trädgårn och sen till och med mobeeergs, va riktig kul faktiskt :)
Jag sov knappt två timmar efter festandet och sen kl 06.00 på lördag kom min underbara pappa och hämtade mig för då var det jobb som gällde. Sen på kvällen åt pappa och jag en super mysig middag. Sen blev det ännu mer fest.
Jag och joakim har varit och kollar på ett hus/torp som vi kanske ska flytta in i på värmndö, för att det ska bli närmare till våra skolor. För joakim har nämligen kommit in på musikproduktion på kulturama som bara är en minut från min skola.

Det viktigaste av allt är att igår firade jag och min joakim två år tillsammans! Visst skulle det ha varit längre om vi inte hade haft våran lilla svacka, men det var något vi "behövde", för så här bra har vi då aldrig haft det.



RSS 2.0