Bilder

Här är äntligen bilderna från när vi va i furusund







Måndag 28 april

Helgen min har varit helt och hållet lyckad. I fredags var det riktigt trevligt hemma hos matilda med linda w, jollan och lala, sen bar det av till trädgårn och sedan vidare till mobergs.

Lördagen bestod av att käka lunch med joakim, max och jacob, vi bestämde oss för att åka in en sväng till täby c, men inte hittade jag något där inte och det va ett under må jag säga. På kvällen var jag bjuden på kalas hos linnie för hon fyllde 19 år ;)

Söndagen var jag med my och anden, vi hade en liten picnick i parken, runt sex drog vi upp till ip för att kolla på damernas fotbolls match, fyyy vad kallt det var :S På kvällen gick jag och älsklingen ner på stan för han så gärna ville bjuda på mat, huuur mysigt som helst var det, vi satt på uteserveringen och käka gott och tog en varsin öl :)
tack för den underbara kvällen bejb!

För att göra er lite avundsjuka så vill jag bara säga att jag har jag lov hela långa veckan :P

image36

Freeedag


Gårdagen kan ha varit den bästa på länge! jag va inte i skolich igår så jag tog mig en liten solstund ute på våran gård i den underbara hettan;) Sen blev det en premiär sittning i parken med en massa härliga människor. Jag my, jenkan, carro och alex kom fram till att vi skulle åka till furusund och fiska och grilla lite, de va ju ingen dum idé vill jag lova! Vi tog alexs fina lilla båt och begav oss till en liten ö för att bosätta oss... Hur mysssigt som helst!

ikväll är det mobergs som gäller! vi är några som ska till matilda L på lite för fekke, Det ska bli mycket trevligt:)

Här är några bilder från parken som jag snott från myrään, bilder från grillningen kommer;)








Ha det så bra allihopa! / isabelle

22 april

Idag har jag haft ett litet besök hos tandläkaren, jag kan medge att de inte var de roligaste jag varit med om. Egentligen bör jag sitta och plugga till svenska nationella, men jag har ingen ork till det. Jag har aldrig varit så skoltrött som jag är nu, de är helt sjukt. Jag har inte skolkat så mycket som jag gör heller.. Men har man två timmar till skolan så blir det lätt så. Plus att de är engelska projekt nu i tre veckor, vilket innebär att alla lektioner som vi har är enbart på engelska :S Snart ska vi ha konsert i skolan om typ två veckor, så nu är de bara till att lära mig solot som jag har plus sex andra låtar, det ska bli riktigt kul :) Men nu funderar jag på att gå ut och springa efter som jag va så hurtig igår ;) Sen ska jag bege mig till min Joakim.

hejhopp:)
image29




 


Bilder

Här kommer lite bilder från igår när vi va på grönan.







Nu ska jag ut och passa på att njuta av det fina vädret, vi sesss!

  / isabelle






Lördag.

Igår

Igår var de en kort skoldag.. när jag kom hem gick jag lite på stan, senare gick hela la familija ner och åt på kina. Sen kom lina förbi och hämtade mig, vi gick hem till mig och fixade oss bara att de blev gaanska så stressigt, vi kom hem till mig runt halv sju och vi skulle vara i vigelsjö på 20 års fest vid halv åtta för anna och sofia, men som tur va han vi precis. När vi väl kom dit så hade jag såå klart glömt min dricka, de är så typiskt mig jag kan inte vara stressad, de funkar inte. Men jag fick min dricka sen ialla fall tack vare kims snälla pappa. Kvällen blev helt okej, jag kom hem hyffsat tidigt.

här kommer lite bilder

 


idag

De blev grönan för fulla muggar idag, vi va ett gäng på nio stycken. Vi åkte in runt halv ett men va jag i tid neeej, jocke och lina kom förbi så vankades de ner till bussen där vi mötte upp alla andra.
Jag åkte allt förutom fritt fall, den klarra rjag inte en gång räcker och då trodde jag att jag skulle döö, aldrig mer den känslan tack.. Vi tog en tripp i spökhuset, haha jag va ju inte räddast ialla fall ;)
bilder kommer :)

nu

ikväll blev de en hemma kväll, jag är barnvakt åt mina små gullungar noah och neia, tiil hälp har jag lina, bea, david och robin. De blir till att bara ta de lungt och kolla på tv och käka godde:)

image15

Hejsvejs / isa

Tänk!

Tänk att även jag har skaffat blogg nu! De trodde jag aldrig om mig själv.
idag hade jag muntligt nationellt prov i engelska, de gick nog inge vidare. Jag har inte så mycket skills kvar från roslags, haha va jag enns bra på engelska när jag gick där?! ;)
Jag slutade ialla fall tidigt idag så jag hann träffa en av mina väninnor det vill säga My, hon hade visst lånat en kamera från skolan som hon gärna skulle vilja ta några bilder med på mig, klart man ställer upp;) eller..  Vi tog en liten runda på stan för att hälsa på Bea på hennes praktik sedan begav jag mig hem till Jocke, han lagade lite mat till oss för jag va sviin hungrig. Men nu ska jag hjälpa jocke att komma på en melodi till ett beat som han gjort!

Tjaråå/ isa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0